De automatiseringsafdeling van De Boer Kantoorcentrum richt op de automatisering / systeembeheer binnen het midden- en kleinbedrijf. De afgelopen jaren heeft De Boer Kantoorcentrum  zich ontwikkeld tot een allround ICT dienstverlener. Uw bedrijf staat centraal bij ons. Door een servicegerichte houding bent u gegarandeerd van een optimale ICT infrastructuur.  De Boer Kantoorcentrum hecht waarde aan opleiding en certificeringen. Door medewerkers de ruimte te geven zichzelf te ontplooien, kunt u als klant het maximale verwachten.

Door een diversiteit aan partnerships en kennis kunnen wij bijna voor elk ICT vraagstuk een oplossing bieden. Wij zien maar al te vaak dat er diverse partijen verantwoordelijk zijn voor hun eigen gedeelte op het gebied van ICT. Door alles onder te brengen bij De Boer Kantoorcentrum krijgt u een duidelijk zicht op uw automatisering. 

De toekomst begint morgen. De ontwikkelingen gaan snel op het gebied van automatisering. We zijn ondertussen binnen de ICT in een volwassen fase beland met een grote acceptatiebereidheid. De Boer Kantoorcentrum ziet mogelijkheden voor uw bedrijf. Door de dienstverlening verder uit te breiden en een constante kwaliteitsverbetering te hanteren gaan wij de toekomst verwachtingsvol tegemoet. 

Diensten:

Na de implementatie is het zaak dat uw netwerkomgeving goed blijft functioneren. Onze ervaring leert dat ongeveer 80% van de problemen kunnen worden voorkomen door preventief en regelmatig netwerkbeheer. Het belangrijkste deel hiervan kan worden afgevangen door onze DBSupport remote diensten.

 DBSupport Managed Services biedt tegen een vaste prijs een complete, gebruiksvriendelijke en geïntegreerde

 IT-webtoepassing.  Hiermee kunnen wij u volledige computerinfrastructuur beheren. Dankzij optimale schaalbaarheid en flexibiliteit kunnen onze IT-professionals belangrijke, dagelijkse beheertaken automatiseren. Daarmee wordt hun productiviteit vergroot tegen voor u als klant lagere kosten !

Van eenvoudige netwerken op één locatie tot complexe netwerken op meerdere locaties, lokale en externe servers, desktops en notebooks; DBSupport kan in alle gevallen snel, efficiënt en effectief worden geïmplementeerd. 

Onze IT-professionals dragen de wezenlijke verantwoordelijkheid om er voor te zorgen dat gegevens van klanten beveiligd, beschermd en beschikbaar zijn. Up-to-date en ononderbroken toegang tot bedrijfsgegevens is noodzakelijk voor de algemene doelstellingen voor bedrijfscontinuïteit.

DBBackup  is onze eigen on-line backup dienst. Bij deze manier van back-ups maken wordt via een beveiligde internetverbinding de data op een speciale back-up server weggeschreven. 

Enkele voordelen:

  • Automatische back-ups tegen vaste bedragen per maand, zonder bijkomende kosten
  • Geen aanschaf- en onderhoudskosten van hardware
  • Meerdere back-up versies blijven bewaard
  • Eenvoudig data herstel
  • Online status inzicht en dagelijkse rapportage

Support

De Boer Kantoorcentrum  ondersteunt uw medewerkers bij het dagelijks gebruik van hun geautomatiseerde werkplek. Zij kunnen met al hun vragen en problemen op ICT-gebied terecht bij de DBSupport helpdesk. Onze medewerker probeert problemen direct op te lossen en vragen direct te beantwoorden.  Deze kan daarbij eventueel op afstand de controle over systemen (servers of desktops) overnemen om problemen direct op te lossen. Is ondersteuning op afstand niet mogelijk dan wordt een service engineer ingepland voor ondersteuning op locatie.

Bij De Boer Kantoorcentrum is onze doelstelling eenvoudig: het succes van onze klanten verzekeren met visie, innovatieve technologie en eerste klas service. Als leverancier van automatiseringsproducten en daarbij behorende support streven wij continue naar het perfectioneren van ons totale IT-service aanbod. Het gehele De Boer Kantoorcentrum team staat achter onze producten, achter onze doelstelling en vooral achter u !