De Boer Kantoorcentrum richt zich met name op het MKB, lagere overheden en zorginstellingen, voor welke wij de gehele projectinrichting kunnen verzorgen. Wij vertegenwoordigen gerenommeerde meubelfabrikanten als Mibra, Assman, GDB, Beta en Interstuhl. Daarnaast vertegenwoordigen wij een aantal onbekendere merken met een geheel eigentijdse uitstraling  

Wij verzorgen de complete inrichting van bedrijfspanden. Wij adviseren onze bestaande en nieuwe klanten uitgebreid over het optimaal inrichten van de beschikbare verblijfsruimte. Hierbij wordt rekening gehouden met belangrijke aspecten als ergonomie, arbeidsomstandigheden en de te verrichten werkzaamheden.  

Na een inventarisatie van de wensen en eisen van de opdrachtgever verwerken wij deze informatie in een gedetailleerd inrichtingsvoorstel. Hierbij maken wij gebruik van twee- en/of driedimensionale tekeningen. Daarnaast kunnen wij de hulp inschakelen van een Binnenhuisarchitect.

Tevens kan De Boer Kantoorcentrum de gehele projectbegeleiding voor haar rekening nemen, waardoor de opdrachtgever zich kan richten op andere bedrijfsactiviteiten.

Onze showroom is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00u tot 18.00u.

Een bezoek aan onze showroom buiten onze openingstijden of op zaterdagen is altijd mogelijk op afspraak.